Skip to content

Over ons

Mototoerclub de Steur is opgericht op 12-10-1968, heeft een Koninklijke goedkeuring en is aangesloten bij het L.O.O.T.

Onze motorclub heeft een diverse groep leden en motoren. Sommige leden genieten van toertochten op hun chopper, terwijl anderen de voorkeur geven aan hun sportmotor. Om de twee weken organiseren we onze Clubavond, een gezellige avond waar leden onder het genot van hapjes en drankjes bijpraten. Ideeën met elkaar uitwisselen, de laatste ervaringen delen over motoren, maar vooral de gezelligheid staat voorop!

Onze toercommissie zorgt ervoor dat we mooie en boeiende toertochten maken. Deze tochten vinden plaats in Nederland, maar we steken ook regelmatig de grens over om van de omgeving en wegen te genieten, soms met overnachtingen op campings, in hotels of pensions. Lees de verslagen van ons Clubweekend, Moezelweekend en Eurotoer om de sfeer te proeven, of bekijk de foto’s!

Tijdens onze toerritten rijden we niet in grote groepen, maar in kleinere groepen van 5 tot 8 motorrijders. Elke groep blijft bij elkaar en houdt een eigen tempo aan, zodat iedereen optimaal kan genieten van de rit. Wil je een keer meerijden? Je bent van harte welkom!

Stuur een berichtje via het contactformulier of kom langs op een van onze Clubavonden.

Ons Bestuur en onze Commissies

Clubavond MTC de Steur

 Elke 2 weken vindt de Clubavond voor de leden van MTC de Steur plaats. Lijkt het je leuk je om eens een avond langs te komen? Je bent van harte welkom!

Mocht je vragen hebben of graag eerst even wat meer willen weten. Dat kan. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top