skip to Main Content

Kriebelrit – zondag 28 februari 2021

Een van de eerste ritten van het nieuwe toerseizoen in Nederland start in februari; de Kriebelrit.
Een rit voor deelnemers uit het hele land en georganiseerd door Motortoerclub de Steur. Het is een relatief korte rit van ongeveer 125 tot 200 kilometer. Het weer blijft tijdens deze rit altijd een verrassing, maar de echte motorrijder laat zich niet kennen.

Toercompetitie L.O.O.T.
Normaal gesproken wordt jouw inschrijving, afhankelijk van jouw toestemming, doorgegeven aan het L.O.O.T. ten behoeve van de Nationale Toercompetitie. Echter heeft het L.O.O.T. vanwege de aanhoudende situatie met betrekking tot Corona, besloten om dit jaar de Toercompetitie geen doorgang te laten vinden. 

Het bestuur van Motortoerclub de Steur heeft aangegeven de Kriebelrit wel plaats te laten vinden. Uiteraard is het rijden van de Kriebelrit geheel voor eigen risico en benadrukken wij de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. 

Deelname en betaling Kriebelrit
Er is geen start vanaf ons clubhuis. Via onderstaande knop kun je je inschrijven voor de Kriebelrit. Na je inschrijving en betaling kun je het ZIP bestand voorzien van een .gdb en .gpx format downloaden van onze site. Je ontvangt tevens binnen 24 uur een orderbevestiging in je mail.

Inschrijven Kriebelrit:
Route Kriebelrit:
Kriebelrit 2021
Landelijke ritten - MTC de Steur
Hanzerit - 26 september 2021
Back To Top