Ga naar hoofdinhoud

Kriebelrit – zondag 26 februari 2023

Iedere laatste zondag van februari vindt de Kriebelrit plaats. Deze rit is één van de eerste georganiseerde ritten van Nederland. Het is een relatief korte rit van ongeveer 125 tot 200 kilometer. Het weer blijft tijdens deze rit altijd een verrassing, maar de echte motorrijder laat zich niet kennen.

Toercompetitie L.O.O.T.
Jouw inschrijving wordt, afhankelijk van jouw toestemming, doorgegeven aan het L.O.O.T. ten behoeve van de Nationale Toercompetitie. 

Deelname en betaling Kriebelrit
Wij staan van 09.00 tot 11.00 uur klaar bij Clubhuis De Oester, Broedersingel 1a te Kampen. Het clubhuis is gelegen in het stadspark van de gemeente Kampen. De motor kun je parkeren nabij de camperplaats bij het Gemeentehuis Kampen. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het clubhuis. Je vindt hier een plattegrond met de looproute.
Aangekomen bij het Clubhuis staat de koffie klaar en kun je je meteen inschrijven en ontvang je de route. Wij zorgen ervoor dat de route op jouw device wordt gedownload. 

Online inschrijven
Tevens heb je de mogelijkheid om je online in te schrijven voor deze rit. Dat is mogelijk via onderstaande knop. Na je inschrijving en betaling kun je het ZIP-bestand inclusief .gpx format en routeafbeelding downloaden van onze site. Je ontvangt tevens binnen 24 uur een orderbevestiging in je mail.

Kosten van de route online en fysiek: € 5,00 voor niet leden/ gratis voor leden.

Wij wensen je veel plezier en een mooie tocht toe.

Toercommissie MTC de Steur
Inschrijven Hanzerit:
Route:
Kriebelrit 2023
Landelijke ritten - MTC de Steur
Hanzerit - 24 september 2023
Back To Top