Ga naar hoofdinhoud

Hanzerit – zondag 25 september 2022

De Hanzerit verwijst naar het vertrekpunt de Hanzestad Kampen. Het is een mooie route over de bochtige wegen in de regio, die de doorsnee motorijder niet snel zal ontdekken. Zo wordt er ook eens ondekt dat er meer wegen zijn in Nederland dan de hoofdwegen. Als je deze wegen eenmaal hebt gezien, wil je nooit meer anders.

Toercompetitie L.O.O.T.
Jouw inschrijving wordt, afhankelijk van jouw toestemming, doorgegeven aan het L.O.O.T. ten behoeve van de Nationale Toercompetitie. 

Deelname en betaling Kriebelrit
Aankomende zondag staan wij vanaf 09.00 tot 11.00 uur klaar bij ons Clubhuis, Schansdijk 3 te Kampen. Terwijl je je take-way koffie bij ons haalt, kun je je meteen inschrijven en de route ontvangen. Wij zorgen ervoor dat de route op jouw device wordt gedownload. 

Online inschrijven
Tevens heb je de mogelijkheid om je online in te schrijven voor de Hanzerit. Dat is mogelijk via onderstaande knop. Na je inschrijving en betaling kun je het ZIP-bestand inclusief .gdb en .gpx format downloaden van onze site. Je ontvangt tevens binnen 24 uur een orderbevestiging in je mail.

Kosten van de route online en fysiek: € 5,00 voor niet leden/ gratis voor leden.

Wij wensen je veel plezier en een mooie tocht toe.

Toercommissie MTC de Steur
Inschrijven Hanzerit:
Route Hanzerit:
Hanzerit 2022
Landelijke ritten - MTC de Steur
Hanzerit - 25 september 2022
Back To Top