Ga naar hoofdinhoud

Hanzerit – zondag 24 september 2023

De Hanzerit verwijst naar het vertrekpunt de Hanzestad Kampen. Het is een mooie route over de bochtige wegen in de regio, die de doorsnee motorijder niet snel zal ontdekken. Zo wordt er ook eens ondekt dat er meer wegen zijn in Nederland dan de hoofdwegen. Als je deze wegen eenmaal hebt gezien, wil je nooit meer anders.

Toercompetitie L.O.O.T.
Jouw inschrijving wordt, afhankelijk van jouw toestemming, doorgegeven aan het L.O.O.T. ten behoeve van de Nationale Toercompetitie. 

Deelname en betaling Hanzerit
Wij staan van 09.00 tot 11.00 uur klaar bij Clubhuis De Oester, Broedersingel 1a te Kampen. Het clubhuis is gelegen in het stadspark van de gemeente Kampen. De motor kun je parkeren nabij de camperplaats bij het Gemeentehuis Kampen. Vanaf daar is het een korte wandeling naar het clubhuis. Je vindt hier een plattegrond met de looproute.
Aangekomen bij het Clubhuis staat de koffie klaar en kun je je meteen inschrijven en ontvang je de route. Wij zorgen ervoor dat de route op jouw device wordt gedownload. 

Kosten voor het verkrijgen van de route online en fysiek: € 5,00 voor niet leden/ gratis voor leden.

Online inschrijven
Op dit moment is het niet mogelijk om via MOLLIE betalingen op onze website uit te voeren, waardoor je de Hanzerit van 2023 na betaling niet kunt downloaden. Aanleiding hiervan is, is dat wij in afwachting zijn van bevestiging van onze vernieuwingsverificatie door MOLLIE B.V.

Onze websitebeheerder, Linda Bruinenberg-Korenberg, heeft daarom het volgende georganiseerd:

  1. Je kunt je via dit formulier inschrijven voor de Hanzerit. Jouw gegevens worden volgens onze privacy voorwaarden verwerkt. Indien je aangeeft dat jouw inschrijving mag gedeeld worden t.b.v. de L.O.O.T.-competitie, verzorgen wij dit.
  2. LET OP: Vul het volledige formulier in, betaal via de QR-code en klik DAARNA op “verzenden”.
    Dit is belangrijk omdat we anders niet je contactgegevens in bezit hebben, zodat de route aan je verzonden kan worden. 
  3. Nadat je betaling is ontvangen, stuurt Linda een email met het ZIP-bestand inclusief .gpx en .gdb format van de route en de routeafbeelding.

Alvast hartelijk dank voor je begrip.
Wij wensen je veel plezier en een mooie tocht toe.

Toercommissie MTC de Steur
 
 
 
 
Route:
230924_Hanzerit
Landelijke ritten - MTC de Steur
Hanzerit - 24 september 2023
Back To Top