Skip to content

Motortoerclub De Steur

Over ons-motortoerclub

Over ons: maak kennis met MTC de Steur

Over ons: M.T.C. de Steur is opgericht op 12-10-1968, Koninklijk goedgekeurd, en aangesloten bij het L.O.O.T.

Wij zijn een motorclub met een grote diversiteit aan leden en motoren. Sommige leden halen hun plezier uit het toeren met hun chopper, anderen doen dit op hun sportmotor. Eens per twee weken vindt onze Club avond plaats. Een gezellige avond waar onder het genot van een hapje en drankje met elkaar wordt bijgepraat. Ideeën met elkaar uitwisselen, de laatste ervaringen delen over motoren, maar vooral de gezelligheid staat voorop!

Onze toercommissie zorgt ervoor dat we telkens weer afwisselende toertochten met elkaar beleven. De toertochten vinden plaats in Nederland, maar regelmatig rijden we de grens over om daar te genieten van de omgeving en natuurlijk de wegen. Vaak met een aantal overnachtingen. De ene keer op een gezellige camping, de andere keer een heerlijk hotel of pension. Lees vooral de verslagen van ons Clubweekend, Moezelweekend en Eurotoer om de sfeer te proeven of bekijk de foto’s!
Uiteraard bepaal je zelf of je meerijdt tijdens de toertochten.

Naast onze eigen ritten nemen wij ook deel aan landelijke ritten. Voorbeelden hiervan zijn de Kriebelrit en de Hanzerit.

Wat uniek is tijdens onze toerritten is dat we niet in een grote groep rijden. We rijden in meerdere groepen van 5 – 8 motorrijders. Elke groep blijft bij elkaar rijden en houdt zijn eigen tempo aan. Zo beleef je immers het meeste plezier aan een rit. Lijkt het je leuk om een keer mee te rijden? Je bent welkom!
Meld je aan via het contactformulier of bezoek een van onze Club avonden.

Toerkalender & Clubavonden

Locatie

Roeisloep clubhuis op de Koggewerf
Havenweg 7
Kampen

Back To Top